Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti
gradinita sector 1
- hormigon impreso Alicante
- pahar carton
hotel iasi realizare site web
montaj tapet
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
avocat ploiesti
cazare pensiune Sinaia
beton amprentat
beton amprentat
dezmembrari microbuze iasi
videochat constanta

pelerinaj israel
pompe de caldura
avocat suceava Photo booth nunta Iasi
beton amprentat
tractari auto nadlac
 VOLEI | Adelina Ungureanu e lidera echipei României (Under 19) » Vasilică o secondeaza

 VOLEI | Adelina Ungureanu e lidera echipei României (Under 19) » Vasilică o secondeaza

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 10 Aprilie 2016 | 2234 Vizualizari | Categorie: Pro-Volei Botosani, Sportivi, Sportul Botosanean, Volei

nationala-romania-under-19-feminin-7

Adelina este chiar o forță a naturii. Are -» deja peste 1.85 m

.

Botoşăneanca Adelina Ungureanu, legitimată la Agroland Timişoara (liga 2), a fost cea mai bună jucătoare a naționalei României (Under 19), la turneul de calificare pentru Campionatul European de volei, care a avut loc în Serbia.

Din reprezentativa României a mai făcut parte și o alta botosăneancă, este vorba de Larisa Vasilică (nr. 6), jucătoare legitimată în prezent tot la Agroland Timișoara.
.

In vârstă de doar 16 ani, Adelina (nr. 1) a fost desemnată MVP-ul primul meci cu Grecia, reuşind 17 puncte şi 14 atacuri câştigătoare, iar România a învins cu scorul de 3-0 (25-23, 25-19, 25-20).

În al doilea meci, cea poreclită “Ungu” și-a trecut în cont 12 puncte, 10 atacuri câştigătoare şi doi aşi, însa România a fost învinsă cu scorul de 3-0 (27-25, 25-23, 25-18) de Serbia. Cu aceeaşi diferenţă s-a pierdut şi ultimul meci de la acest turneu cu Belarus (25-17, 25-20, 25-17).
.

În urma rezultatelor înregistrate la turneul de calificare din Serbia, selecţionata „Under 19” de volei feminin a României a ratat calificarea la Campionatul European, dar botosăneanca Adelina Ungureanu a confirmat și e deja în vederile primei reprezentative a României.

.

.

Adelina are numarul 1.

Adelina Ungureanu si Larisa Vaslica - Nationala-romania-under-19-feminin-8Adelina Ungureanu si Larisa Vasilica

Credit Foto: DoarVolei.ro

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.