Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes hormigon impreso madrid | case din lemn
editura gunivas
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / medicina muncii bucuresti
/ realizare site web / Resine Epoxy Sud
 UniCREDIT | Ești în București? Vino în weekend să faci o poză cu trofeul Champions Leaque

 UniCREDIT | Ești în București? Vino în weekend să faci o poză cu trofeul Champions Leaque

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 16 Septembrie 2016 | 2141 Vizualizari | Categorie: Calin Radulescu, Editorial, Sportivi, Sportul Botosanean

calin-radulescu-si-claude-makelele1

Te întâlnești si cu Claude Makelele

.

UniCredit Bank, sponsorul oficial al UEFA Champions Leaque îi invită pe bucureșteni, dar și pe suporterii fotbalului din toată țara să vină sâmbăta si duminică să vadă si să facă poze cu trofeul Champions Leaque.

Sâmbata 17 septembrie publicul poate vedea cel mai prestigios trofeu din lume în Piața George Enescu (lângă Ateneul Român) între orele 10:00 si 22:00, iar duminica, 18 septembrie în interiorul mall-ului Baneasa Shopping City, în zona fântânii între orele 11:00 și 22:00.

.

Makelele si Belodedici sunt ambasadorii UEFA

Iubitorii fotbalului de calitate se vor putea bucura de un format nou al “Trophy Tour”, construit special pentru turneul european în cadrul căruia România este prima țară. Muzeul de fotbal pe roți este un campion care se transformă într-un spațiu de 200 de metri pătrati de distracție pe doua etaje.

La primul nivel vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, în timp ce la balconul special fanii se pot fotografia alături de trofeu.

Anul acesta campania “Trophy Tour” ii are ca ambasadori pe fostul international francez Claude Makelele alaturi de care se afla legenda fotbalului romanesc Miodrag Belodedici. Cei doi ambasadori vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în prima parte a evenimentelor din 17 si 18 septembrie.

.

Belo si Makelele au prezentat trofeul

miodrag-belodedici-si-claude-makelele1miodrag-belodedici-si-claude-makelele-4.

.

UniCredit aduce a treia oară trofeul în România.

Este pentru a treia oara când aducem excelenta sportiva mai aproape de publicul din Romania prin campania “Trophy Tour”, după succesul edițiilor din 2009 și 2013. Prin aceasta inițiativă încercăm să alimentam pasiunea pentru fotbal adânc înrădăcinată în viata românilor, a explicat Anca Ungureanu, director de comunicare UniCredit Bank.

.

.

miodrag-belodedici-si-claude-makelele-2miodrag-belodedici-si-claude-makelele3calin-radulescu-si-cristian-birta-chinezu-1

revenim

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.