Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti
gradinita sector 1
- hormigon impreso Alicante
- pahar carton
hotel iasi realizare site web
montaj tapet
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
avocat ploiesti
cazare pensiune Sinaia
beton amprentat
beton amprentat
dezmembrari microbuze iasi
videochat constanta

pelerinaj israel
pompe de caldura
avocat suceava Photo booth nunta Iasi
beton amprentat
tractari auto nadlac
 REACTII | ENACHE ramane cu picioarele pe pamant » 'E cazul sa nu ne umflăm'

 REACTII | ENACHE ramane cu picioarele pe pamant » ‘E cazul sa nu ne umflăm’

Costel Enache

Enache ramane modest

 

Antrenorul lui FC Botosani, Costel Enache este multumit de rezultate si de jocul echipei, dar acesta incearca sa isi tina jucatorii cu picioarele pe pamant dupa inceputul de campionat.

FC Botosani a acumulat sapte puncte in primele trei etape, dupa un inceput foarte greu de campionat cu CFR Cluj, Dinamo si Sepsi in care nimeni nu se astepta ca echipa sa fie pe locul 1.

.

Nu e foarte uşor deoarece pârghiile nu sunt foarte multe. Fiind de mult timp în fenomen, riscăm să fim monotoni şi să repetăm aceleaşi lucruri pe care le-au auzit de foarte multe ori până acum. Aveţi grijă, să fim modeşti, să nu ne umflăm, să nu călcăm pe vârfuri.

 Poţi citi o carte dar caracterul tău nu poate aplica metodele scrise acolo. Echilibrul ăsta vine doar din centrul lor, a jucătorilor. Sunt mulţumit şi cred că în momentul ăsta, cu lotul disponibil putem acoperi orice situaţie, orice lucru care apare nou, a spus Costel Enache.

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.