Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themescontabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
cazare in bran
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
 PREMII | Sorina HULPAN desemnata cea mai buna sportiva de la CS Botosani

 PREMII | Sorina HULPAN desemnata cea mai buna sportiva de la CS Botosani

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 16 Decembrie 2014 | 1577 Vizualizari | Categorie: Haltere, Sportivi, Sportul Botosanean

Sorina Hulpan

Hulpan, fotografie de arhiva

.

Conducerea clubului CS Botoşani şi-a premiat marti, în sala de badminton, sportivii care au obţinut medalii la competiţiile naţionale şi internaţionale, în anul 2014.

Clasamentul general a fost dominat de halterofili, care au confirmat şi pe plan internaţional. Valoarea totală a premiilor oferite sportivilor a fost de 140 de milioane de lei vechi.
.

Primul loc a fost ocupat de halterofila Sorina Hulpan, care în acest an a obţinut 2 medalii de aur şi 1 de argint la Campionatul European, plus câte 3 medalii de aur la Campionatul Naţional de cadeţi şi un loc cinci la Jocurile Olimpice de cadeţi. Pe locul doi s-a clasat Florin Bejinariu, tot de la secţia de haltere, iar pe pozitia a treia s-a clasat colega, Bianca Ioniţă.

A fost un an foarte dificil. N-am crezut că reuşim să terminăm cu bine anul competiţional. Sper că în 2015 nu se mai produce nicio eroare şi ne dau bugetul pe care îl merităm. În 2013, CS Botoşani, în clasamentul ministerului, a fost pe locul 2 la rezultele obţinute, insa finanţarea a fost pentru un club fără rezultate, a declarat Mia Roată, directorul CS Botoşani.

.

—————————

Clasament CS Botosani
.
1. Sorina Hulpan (haltere)
2. Florin Bejinaru (haltere)
3. Bianca Ioniţă (haltere)
4. Nicoleta Constantin (haltere)
5. Rodica Olariu (haltere)
6. Andrei Roman (haltere)
7. Loredana Heghiş (haltere)
8. Alina Popovici (haltere)
9. Mihaela Teodoresei (haltere)
10. Alexandra Corduneanu (haltere)
11. Andreea Huzum (atletism)
12. Tiberiu Barbazan (lupte)
13.  Doru Stoian (haltere)
14.  Mădălina Hegheş
15.  Ciprian Şuhanea

—————————

.

Dopatele Toma si Molie uitate de CS Botosani

Halterofilele Bianca Molie şi Loredana Toma, cele mai bune sportive ale judeţului în ultimii ani, nu au fost incluse în topul performerilor CS Botoşani din 2014, dupa ce în urmă cu doua luni, acestea au fost prinse dopate şi au fost suspendate pe o perioadă de doi ani.

Este o situaţie jenantă că s-a întâmplat cu sportivii noştri. Noi sperăm că şi fetele acestea îşi vor reveni. Din punct de vedere legal, noi nu avem voie să le mai sprijinim. Vor trebui să-şi găsească modalităţi pentru susţinerea pregătirii. Am citit legislaţia şi nu avem voie să investim în ele. Până în momentul de faţă nu am primit nicio hârtie oficială în ceea ce priveşte cele două cazuri de dopaj. Ni s-a comunicat doar telefonic, a spus Mia Roată. FOTO

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.