Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
montaj tapet

montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
cazare in bran
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina
 PREMII | Gala DJST fara CLASAMENT la Hotel Raposodia » S-a premiat in gol

 PREMII | Gala DJST fara CLASAMENT la Hotel Raposodia » S-a premiat in gol

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 17 Decembrie 2014 | 2085 Vizualizari | Categorie: Arte Martiale, Atletism, Haltere, Sportivi, Sportul Botosanean

Loredana Heghis

Loredana si prefectul Costica Macaleti

.

Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Botosani a organizat luni, la Hotelul “Rapsodia” o gala performerilor anului 2014, insa pentru prima data in istorie nu s-a intocmit un clasament, ci doar s-au oferit diplome “in gol”.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai tuturor cluburilor din judet, ai căror sportivi au obţinut rezultate notabile in acest an.

N-am mai făcut un clasament. Ne-am inspirat şi noi de la alte judeţe unde performanţele sportive, să spunem la fotbal, nu sunt cele de nivel european sau naţional, însă se bucură de atenţia publicului.

Nu putem compara o performanţă la baschet, cu una la haltere, unde sportivul are mai multe probe. Este adevărat că noi avem o grilă de punctaj, care însă nu reflectă şi cât efort depune un sportiv şi profesorii săi, a declarat Doru Budăi Ungureanu, coordonator la DJST.

.

——————————

Au fost premiati:

Sorina Hulpan (Haltere)
Florin Bejenariu (Haltere)
Bianca Ionita (Haltere)
Loredana Heghis (Haltere)
Alina Popovici (Haltere)
Alina Butnaru (Atletism)
Ciprian Suhanea (Atletism)
Diana Matei (Arte Martiale)
Denis Matei (Arte Martiale)
Cosmina Ichim (Arte Martiale)

——————————

.
Fara dopati la gala DJST

Prinse dopate cu substante interzise, in urma cu 2 luni de catre Federatia Internationala de Haltere la un control de rutina, halterofilele Loredana Toma si Bianca Molie n-au fost invitate la gala organizata de DJST, institutie care lupta pentru un sport curat. Cele doua sportive au fost suspendate pentru doi ani de catre FIH.

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.