Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes hormigon impreso madrid | case din lemn
editura gunivas
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / medicina muncii bucuresti
/ realizare site web / Resine Epoxy Sud

 MEDIA | Botosaneni.RO Magazin a împlinit nouă ani » LANSAM istoria sportului botosanean

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 7 Aprilie 2016 | 1991 Vizualizari | Categorie: Botosani, Calin Radulescu, Editorial, Sportivi, Sportul Botosanean

BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Anul viitor împlinim 10 ani -»

.

Astăzi, aniversăm fix 9 ani de când proiectul nostru de suflet, Botosaneni.RO Magazin s-a lansat pe piață în ziua de 7 aprilie 2007.

Tinem sa multumim pentru sustinerea extraordinara (likeuri, vizualizari articole, comentarii) de care am avut parte in tot acest timp, deoarece pentru noi a contat enorm sa va simtim aproape in multele momente grele in care pur si simplu nu mai aveam energie sa continuam.
.

In toti acesti ani, am fost siteul NR 1 de sport din judetul Botosani, desi in unele vremuri am avut ceva concurenta, care din pacate pentru breasla sportiva a murit rapid si definitiv. DE CE? Reteta economica nu dadea mai niciodata cu plus, iar efortul era unul destul de mare.

Pe noi poate tocmai asta ne-a salvat si ne-a facut sa continuam in ciuda multor momente dificile. N-am pus niciodata accentul pe reteta economica si intotdeauna pe primul loc a fost pasiunea pentru sportul botosanean.
.

In cel de-al 10-lea an de activitate ne propunem sa avem mai multe stiri, sa reusim un ritm ceva mai alert si nu in ultimul rand sa va povestim istoria sportului botosanean in pasaje. Pana la urma totul insa va tine de buget, de timpul pe care vom izbuti sa-l alocam si nu neaparat de dorinte si pricepere.

.

Echipa Botosaneni.RO Magazin www.Botosaneni.ro
Constantin Agafitei, Calin Radulescu si George Pohoata

].

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.