Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
montaj tapet

montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

 MEDIA | Botosaneni.RO Magazin a împlinit nouă ani » LANSAM istoria sportului botosanean

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 7 Aprilie 2016 | 1771 Vizualizari | Categorie: Botosani, Calin Radulescu, Editorial, Sportivi, Sportul Botosanean

BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Anul viitor împlinim 10 ani -»

.

Astăzi, aniversăm fix 9 ani de când proiectul nostru de suflet, Botosaneni.RO Magazin s-a lansat pe piață în ziua de 7 aprilie 2007.

Tinem sa multumim pentru sustinerea extraordinara (likeuri, vizualizari articole, comentarii) de care am avut parte in tot acest timp, deoarece pentru noi a contat enorm sa va simtim aproape in multele momente grele in care pur si simplu nu mai aveam energie sa continuam.
.

In toti acesti ani, am fost siteul NR 1 de sport din judetul Botosani, desi in unele vremuri am avut ceva concurenta, care din pacate pentru breasla sportiva a murit rapid si definitiv. DE CE? Reteta economica nu dadea mai niciodata cu plus, iar efortul era unul destul de mare.

Pe noi poate tocmai asta ne-a salvat si ne-a facut sa continuam in ciuda multor momente dificile. N-am pus niciodata accentul pe reteta economica si intotdeauna pe primul loc a fost pasiunea pentru sportul botosanean.
.

In cel de-al 10-lea an de activitate ne propunem sa avem mai multe stiri, sa reusim un ritm ceva mai alert si nu in ultimul rand sa va povestim istoria sportului botosanean in pasaje. Pana la urma totul insa va tine de buget, de timpul pe care vom izbuti sa-l alocam si nu neaparat de dorinte si pricepere.

.

Echipa Botosaneni.RO Magazin www.Botosaneni.ro
Constantin Agafitei, Calin Radulescu si George Pohoata

].

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.