Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes cabina foto bucuresti
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / tractari auto nadlac /
 LIGA 4  exclusiv: Un DANEZ a debutat la Rapid Ungureni » Are 28 de ani si joaca fundas

 LIGA 4  exclusiv: Un DANEZ a debutat la Rapid Ungureni » Are 28 de ani si joaca fundas

img_7446

Danezul Simon alături de Ion Palalaie (Rapid Ungureni)

.

Dacă până acum în Campionatul Judetean am fost legitimati jucători din Republica Moldova si Ucraina, duminica la meciul Flacara Flamanzi – Rapid Ungureni (scor 3-1) si-a facut debutat danezul Seidelin Simon.

In varsta de 28 de ani, Seidelin se aflat la muncă în România, la o firmă agricolă specializată în cultura plantelor din zona Săveni si cum e un împătimit al fotbalului a decis sa joace pentru divizionara judeteana, Rapid Ungureni.
 .

Introdus dupa pauza de antrenorul Ion Palalaie, nordicul n-a rupt gura târgului la primul sau meci, dar a alergat mult si a incercat sa-si ajute echipa, care insa a plecat invinsa de la Flamanzi (scor 1-3).

Simon lucrează la firmă care are arendate pământuri în zona noastră și a văzut la Vlăsinești că era echipă de fotbal. Și-a manifestat dorința să joace, dar între timp Vlăsinești-ul s-a destrămat și a ajuns la noi. A mai jucat la nivel eșaloanelor inferioare din Danemarca, divizia a treia, divizia a patra a explicat antrenorul oaspetilor, Ion Palalaie la finalul meciului.

.

Seidelin Simon
fundas central
Inaltime: 1.90 m
Tara: Danemarca

.

Legitimatia lui Simon

img_7350img_7348img_7351img_7375img_7376img_7380img_7446

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.