Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes cabina foto bucuresti
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / tractari auto nadlac /
 LIGA 4 | Noul sezon debutează pe 13 sau 20 august » Țintarul se trage pe 7 august

 LIGA 4 | Noul sezon debutează pe 13 sau 20 august » Țintarul se trage pe 7 august

Liga 4 - Botosani in Direct

Liga a 4-a in direct din 13 august

.

Luni 7 august, de la ora 18:00, la sediul AJF Botoșani,  va avea loc tragerea la sorti pentru Campionatul Județean, ediția 2017-2018.

Vor participa delegați de la echipele cu drept de joc în această divizie. Trebuie menționat că anul acesta din cauza faptului ca ediția trecută s-au desfiintat mai multe echipe, au promovat din Liga a 5-a patru formatii: Arsenal HavârnaFC RipiceniAS Bucecea și Unirea Săveni.

.

IMG_5006.

 

Cinci echipe au disparut din Liga a 4-a.

Sezonul recent incheiat a consemnat-o pe Sănătatea Darabani campioana, echipa care a promovat în Liga a 3-a in urma barajului. In schimb la capitolul echipe desfiintate am avut 5 formatii.

Este vorba de Flacăra Vlăsinești și Progresul Ștefănești, care au renunțat inca la începutul turului, Luceafărul Mihai Eminescu (campioana en-titre), care s-a desfiintat în pauza campionatului, iar Victoria Hlipiceni și Viitorul Dersca s-au retras in retur.

Momentan, există incertitudini și la alte echipe din “Județ”, iar in cazul altor retrageri, conform regulamentului va avea loc un meci de baraj între Real Hudești și Viitorul Costești. Asta dacă echipele respective cred că pot face fata cerințelor din Campionatul Judetean.

În cadrul sedintei din 7 august, urmeaza sa se decida daca debutul noului sezon din Liga a 4-a va avea loc duminica, 13 august sau 20 august.

.

.

LIGA a 4-a 
sezonul 2017-2018
——————–
TransDor Tudora
Europa Hiliseu
ProSport Vf. Campului
Bucovina Rogojesti
Rapid Ungureni
Avantul Albesti
Sportivul Trusesti
Flacara Flamanzi
Vointa Sendriceni
Viitorul Blandesti
——————–
Arsenal Havârna
FC Ripiceni
AS Bucecea
Unirea Săveni

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.