Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes cabina foto bucuresti
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / tractari auto nadlac /
 LIGA 3 |baraj:  Promovare istorica pentru DARABANI » 1-0  și 4-3 cu campioana Bacaului

 LIGA 3 |baraj: Promovare istorica pentru DARABANI » 1-0 și 4-3 cu campioana Bacaului

r1 onesti 0 512_1

Darabani-ul a promovat in Liga a 3-a

 

Campioana judetului Botosani, Sănătatea Darabani a reuşit o performanţă istorică, promovand in premiera in Liga a 3-a, dupa o partida de baraj extrem de disputata cu Viitorul Curiţa.

faza de joc ok_1Istoria incepe in anul 1982, cand cel mai nordic oraş din România a pierdut barajul de promovare in Liga a 3-a in dauna echipei Zimbrul Siret. La 35 de ani distanta, sansa a suras darabanenilor, care au reusit promovarea in cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Sănătatea Darabani a înfruntat in dubla mansa pe Viitorul Curiţa (Bacău), iar după victoria cu 1-0 de la Darabani, elevii lui Radu Caşuba porneau cu prima şansă în returul de la Oneşti.

.

Începutul partidei retur a fost unul de vis pentru dărăbăneni. În minutul 15 era 0-3 şi elevii lui Radu Caşuba se gol 1 512pregăteau să sărbătorească victoria. Atacantul Răzvan Cărăbuş a marcat în minutele 6, 8 şi 15, iar gazdele aveau nevoie de cinci goluri pentru a promova. Băcăuanii ies la joc, reduc din diferenţă prin Socaciu (32), după care asaltează poarta lui Alin Andruş, dar la pauză oaspeţii erau în avantaj.
.

Repriza secundă începe cu băcăuanii în atac, care reuşesc să marcheze golul doi prin Ştefan Irimia şi au început să spere că pot întoarce rezultatul. În minutul 72, scorul devine 3-3 după reuşita lui Bogdan Corman şi mai aveau nevoie de două goluri. Cu zece minute înainte de final, Corman este eliminat iar misiunea gazdelor părea una imposibilă. În minutul 82, Adrian Ghiorghiciuc marcază golul patru pentru dărăbăneni şi deja nu se mai punea problema echipei care promovează în Liga a III-a. Partida s-a încheia cu scorul de 3-4, iar Sănătatea Darabani a reuşit  promovarea în premieră în Liga a III-a.

.

.

sanatatea-darabani-viitorul-curita-19sanatatea-darabani-viitorul-curita-30sanatatea-darabani-viitorul-curita-25

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.