Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
oferte hoteluri turcia
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta

all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
 LIGA 1  |etapa 9: FC Botosani - Astra 1-3 (1-1) » ENACHE, primul eșec pe Municipal FOTO

 LIGA 1 |etapa 9: FC Botosani – Astra 1-3 (1-1) » ENACHE, primul eșec pe Municipal FOTO

fc-botosani-astra

 FC Botoșani înfrântă de ASTRA

.

Etapa a IX-a a Ligii I a consemnat primul eșec pe teren propriu al echipei fanion a judetului, scor 1-3 cu Astra Giurgiu. 

FC Botoşani a pierdut clar în fața giurgiuvenilor, după ce a făcut cel mai slab meci din acest sezon.

 

IMG_0357Costel Enache s-a arătat nemulţumit de joc.

Ne-am pierdut reperele, nu am mai fost echipa care avea un orizont. Ştiam bine care sunt punctele noastre forte şi valorile pe care ne axăm. În seara asta le-am pierdut. E clar că apar şi momente din astea. Rămâne să ştiu să gestionez acest moment. Am pierdut.

Înţeleg înfrângerea dar astăzi parcă am acceptat-o prea uşor. Nu am mai avut aceeaşi tresărire de orgoliu ca în alte jocuri, aceeaşi dorinţă, agresivitate de joc. Un moment din ăsta lasă ceva urme. Trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum au fost, suntem obligaţi să învăţăm şi să le îndreptăm. Şansa noastră este că într-o săptămână putem corecta ce am greşit astăzi. E posibil ca şi discursul meu să fi fost unul care să nu fi prins. Am dat şi de un adversar puternic, bine organizat, foarte motivate. Pentru mine e un mic dezastru rezultatul de astăzi şi jocul. După cum ne-am prezentat astăzi, nu cred că puteam face mai mult, a spus Costel Enache.

————————————————–

..

edi-iordanescuAstra Giurgiu ne-a depasit in clasament

După victoria din această seară, Astra a depășit în clasament pe FC Botoșani acumulînd 18 puncte față de 16 puncte ale gazdelor.

Îmi felicit echipa pentru jocul din această seară şi în mod special pentru rezultat. Ne aşteptam la un joc foarte greu, întâlneam o echipă care acasă reprezintă o forţă, care are un joc extrem de consistent şi de eficient, o echipă care până astăzi era neînvinsă pe teren propriu. Cred că are forţa să depăşească rapid această seară. O echipă care are aspiraţii la play-off şi eu spun că sunt îndreptăţite aceste aspiraţii.

Veneam după o întrerupere a campionatului, aveam şase jocuri fără înfrângere, jocuri bune. Era foarte important să gestionăm foarte bine perioada de întrerupere. În cazul în care sufeream un eşec, se distanţa adversarul nostru şi nu era bine. E o seară fericită, o seară în care am mai pus trei puncte. Astra a pierdut mai mult de două treimi din echipă. Au plecat 18 jucători. Nu este o perioadă uşoară. A fost o vară fierbinte, zece jocuri în prima lună, jucătorii au venit pe parcurs. Au plecat jucători foarte valoroşi. Am pus rapid în loc, am adus jucători tineri, jucători şi de la ligile inferioare. La noi s-a micşorat bugetul cu aproape 50%, reuşim din mers să reconstruim şi să propunem mulţi jucători tineri. Avem 18 jucători până în 26 de ani. Obiectivul este clasarea în primele şase. Contractul meu este pe doi ani iar obiectivul pentru primul an este reconstrucţia, a spus Edi Iordănescu.

————————————————————-

 

——————————

Liga I -» Etapa a 9-a
FC Botosani – Astra Giurgiu1-3 (1-1)
Au marcat: L. Bus (30) | Romario Moise (44), Claudiu Belu (70), Balaure (86)
.
stadion Municipal
Spectatori: 3.500
Arbitri:  Horaţiu Feşnic (Cluj) – Ciprian Danşa (Bihor), Imre Bucsi (Covasna)
Observatori: Iulius Nemţeanu (IF), Nicolae Marodin (B)

———————–
.

FC Botosani: antrenor Costel Enache (4-2-3-1)
.
Papp
———-
Dumitraș
Burca
Miron ( 54 Plămadă)
Musat
———-
Bordeianu (82 Rodriguez)
Tincu
———-
Roman
Morutan
Bus
———-
Ciaccheri (66 Popa)

Rezerve: Cobrea, Plămadă, Unguruşan, Rodriguez, Piftor, Popa, Serediuc

.

Astra Giurgiu: Iliev – Iordache, Bejan, Polczak, Stan – Moise (87 Seto), Dandea, Mrzljak – Balaure, Abang (67 Le Tallec), Ioniţă (76 Vinicius) Antrenor: Eduard Iordănescu

Rezerve: Lazar, Vinicius, Le Tallec, V. Gheorghe, Erico, Radunovic, Seto

.

.

Galerie FOTO:

IMG_0350IMG_0346IMG_0352IMG_0357IMG_0429IMG_0372IMG_0411IMG_0366IMG_0362IMG_0383IMG_0397IMG_0391IMG_0399IMG_0404IMG_0423IMG_0409IMG_0430IMG_0495IMG_0353IMG_0520IMG_0513IMG_0515IMG_0348IMG_0421IMG_0426IMG_0434IMG_0474IMG_0489IMG_0519IMG_0337

 

 


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.