Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
montaj tapet

montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
cazare in bran
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina
 HALTERE |  Fata din Ibanesti a luat 'argint' la Campionatul European (seniori) din Israel

 HALTERE | Fata din Ibanesti a luat ‘argint’ la Campionatul European (seniori) din Israel

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 9 Aprilie 2014 | 1860 Vizualizari | Categorie: Botosani, Haltere, Sportivi, Sportul Botosanean

Loredana Toma - CS Botosani

Loredana Toma  pe locul 2

.

Botosaneanca  Loredana Toma (CS Botosani) a cucerit, luni, trei medalii de argint la categoria 57 de kilograme, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

Loredana Toma a acumulat 211 kilograme la total, cucerind medalia de argint, după ce a reuşit 96 de kilograme la smuls, cu care a obţinut încă o medalie de argint, respectiv 115 kilograme la aruncat, şi această performanţă aducându-i argintul.
.

Aurul european a revenit sportivei Elena Shadrina (Rusia, 212 la total, 97 smuls şi 115 la aruncat), iar medalia de bronz a fost cucerită de britanica Zoe Smith la total (204 kilograme) şi aruncat (114), respectiv de Maria Lubina (Rusia), la smuls (91 kilograme).

Loredana Toma are 19 ani, este antrenata de Constantin Urdaş  si este originară din comuna Ibăneşti, aflata in nordul judetului.

.

.

Si Bianca Molie a luat Argint

Botosaneanca Bianca Molie a cucerit medalia de argint la stilul smuls, cu 105 kg ridicate, in cadrul categoriei 69 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

Molie a fost devansată în clasament doar de Dina Sazanaveț (Belarus), 115 kg, in timp ce  locul al treilea a fost ocupat de Nadia Mironiuk (Ucraina), cu 104 kg.

La stilul aruncat, Molie s-a clasat pe locul 5, cu 120 kg, iar la total a încheiat a 4-a, cu 225 kg.

 

.

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.