Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
montaj tapet

montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
cazare in bran
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina
 HALTERE | FETELE noastre au cucerit 6 medalii la Campionatul European din Suedia

 HALTERE | FETELE noastre au cucerit 6 medalii la Campionatul European din Suedia

Autor: George Pohoata - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 4 August 2015 | 1723 Vizualizari | Categorie: Haltere, Sportivi, Sportul Botosanean

274911maxim

Medalii obtinute de fetele noastre in -» Suedia

.

Micutele halterofile legitimate la CS Botoşani au dominat ediţia din acest an a Campionatelor Europene de cadeţi under 15 şi under 17, desfasurate la Landskrona in Suedia.

În prima zi a competiţiei, sportivele Raluca Olaru şi Alina Popovici au cucerit împreună 6 medalii dintre care cinci de aur şi una de argint, stabilind şi noi recorduri europene.
.

La under 15, halterofila Raluca Olaru a reuşit să cucerească 3 medalii de aur în limitele categoriei 48 de kilograme, stabilind un nou record european aruncat cu o reuşită de 82 de kilograme. La smuls, botoşăneanca a ridicat 66 de kilograme. Cu un total de 148 de kilograme, sportiva CS Botoşani şi-a adjudecat şi titlul european la total.
.

La aceeaşi categorie de vârstă, sportiva Alina Popovici a avut o evoluţie bună, în urma căreia a reuşit să câştige 2 medalii de aur şi una de argint, stabilind totodată şi două recorduri europene la categoria 44  kg. La smuls, botoşăneanca a reuşit 58 kg, care i-au adus medalia de argint, pentru ca la aruncat să doboare recordul european cu o ridicare de 83 kg. Cu un total de 141 kg, Alina a cucerit aurul şi la total, dar şi-a trecut în palmares şi al doilea record european.

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.