Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes hormigon impreso madrid | case din lemn
editura gunivas
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / medicina muncii bucuresti
/ realizare site web / Resine Epoxy Sud
 LIGA 1 | ENACHE ramane indiferent de rezultate » 'Meci incins cu Poli Iasi'

 LIGA 1 | ENACHE ramane indiferent de rezultate » ‘Meci incins cu Poli Iasi’

Autor: George Pohoata - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 8 Februarie 2018 | 1475 Vizualizari | Categorie: FC Botosani, Fotbal, Fotbalul Botosanean, Liga 1, Sportul Botosanean

costelenache

Tehnicianul FC-ului rezista

.

Antrenorul Costel Enache va rămâne pe banca tehnică a lui FC Botoșani indiferent de ce se va întâmpla în ultimele trei etape din retur.

Oficialii clubului botosanean au anuntat ca nu se gândesc la înlocuirea tehnicianului în cazul în care va rata play-off-ul.
.

Președintele clubului FC Botoșani, Cornel Șfaițer a precizat că are încredere în continuare în Enache si ii da credit până la finalul campionatului. Trebuie sa credem în continuare în Costel Enache. Tot publicul a fost încântat de prestația echipei în prima parte a campionatului. Cred că putem reuși mult mai mult, a spus Șfaițer.

.

Meci cu scantei luni cu Poli Iasi

Antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că se aşteaptă luni la un meci încins în Copou cu Politehnica Iaşi.

E o emulaţie aparte în jurul acestui meci. Oricum ar fi fost, cred că suntem singurele echipe moldoveneşti şi asta cred că provoacă o luptă pentru întâietate măcar în zona noastră. Va fi într-adevăr un meci special pentru ambele echipe. Eu sper să simţim doar responsabilitatea, nu şi tensiunea. Cred că energiile vor fi la nivel maxim. Sper să găsim luciditatea şi stăpânirea de sine să gestionăm bine jocul, să nu fim influenţaţi de miza si de atmosfera din stadion.

Rezultatul are o mare importanţă pentru ierarhia de final. Este o luptă directă şi atunci miza este mult superioară faţă de jocul cu o echipă care n-are nicio şansă în a accede în play-off. Este un joc foarte important, dar decisiv încă nu, pentru că mai sunt cateva jocuri. O înfrângere ar însemna o mare problemă si ne-ar obliga la două victorii în ultimele două etape, a marturisit Costel Enache.

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.