Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes hormigon impreso madrid | case din lemn
editura gunivas
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / medicina muncii bucuresti
/ realizare site web
 FCBT | Primăria demarează un nou proiect  » STADION  'englezesc' la Botosani

 FCBT | Primăria demarează un nou proiect » STADION ‘englezesc’ la Botosani

proiect-stadion1

Arenă de Liga Campionilor pentru Botoșani

.

La sediul Primăriei Botoșani a fost prezentat proiectul noului stadion realizat de o echipă a Institutului de Arhitectură București, condusă de profesorul universitar Emil Barbu Ionescu.

Stadionul va fi unul de tip ”englezesc”, va fi realizat în patru etape fără a se distruge gazonul, se vor elimina pistele de atletism, astfel că tribunele și mai ales peluzele vor fi mult mai aproape de suprafața de joc. Vor fi parcări, amenajări comerciale.

.

La inițiativa finanțatorului FC Botoșani, Valeriu Iftime, proiectul a fost prezentat oficialităților municipale. “Aşa cum am promis şi ne-am ţinut de cuvânt când am modernizat stadionul în prima etapă, aşa cum ne-am ţinut de cuvânt în etapă când am realizat nocturna şi încălzirea gazonului, aşa cred că e fezabilă şi această modernizare a stadionului.

Am promis-o botoşănenilor, am promis-o echipei şi cred că Botoşaniul merită să aibă un asemenea stadion. Un asemenea obiectiv nu se face de pe o zi pe alta. Acest stadion va deveni un punct de atracţie în oraş şi va reprezenta un model de arhitectură modern”  a spus primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc

.

Problema finanțării încă nu este rezolvată, dar se fac demersuri și sunt oarecare promisiuni. Aşteptăm să vedem dacă există resurse financiare în acest an la Compania Naţională de Investiţii. Va fi greu după ce am obţinut finanţare pentru un spital municipal şi cinci săli de sport. Vom face toate demersurile şi mă voi duce de câte ori va fi nevoie pentru a obţine această finanţare. Avem două variante pe care putem merge.

Una în care CNI ne va finanţa în acest an proiectul iar a doua este prinderea în strategia de dezvoltare a municipiului în perspective finanţării prin fonduri europene. Abia din primăvara anului viitor se pot depune proiecte urmând ca în doi-trei ani să fie finanţate a continuat Ovidiu Portariuc.

.

.

proiect-stadionproiect-stadion28 (1)8 (2)

 .


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.