Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes hormigon impreso madrid | case din lemn
editura gunivas
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / medicina muncii bucuresti
/ realizare site web / Resine Epoxy Sud
 FCBT | Conducerea a fixat 20 de lei biletul » Enache isi doreste 3 puncte

 FCBT | Conducerea a fixat 20 de lei biletul » Enache isi doreste 3 puncte

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 2 Februarie 2018 | 1263 Vizualizari | Categorie: FC Botosani, Fotbal, Fotbalul Botosanean, Liga 1, Sportul Botosanean

FC Botosani - jucatori

Noutati: Vlad Achim, Mircea Axente, Florin Acsinte, Golofca și Golubovic

.

FC Botosani intalneste duminica de la ora 18:00, pe stadionul Municipal pe Juventus Bucuresti. Înaintea acestei confruntări, echipa fanion ocupa pozitia a 5-a cu 35 de puncte, în timp ce oaspetii se afla pe ultimul loc in Liga I cu 9 puncte. 

Partida din cadrul etapei a 23-a nu il sperie pe tehnicianul lui FC Botosani, Costel Enache care a declarat ca jucatorii sai trebuie sa castige in orice conditii.
.

Nu putem să avem un alt obiectiv decat trei puncte. Suntem o echipă care si-a propus accederea in play-off si suntem motivați pentru asta, iar situaţia din clasament ne obligă să castigam, indiferent de vreme, de neşansă sau o eventuală greşeală de arbitraj. Nu vorbim negativ, încercăm să privim lucrurile doar pozitiv, a spus Costel Enache.

.

Enache: “Nu-i simt concentrati pe jucatori”

Din păcate pe jucători nu-i simt aşa cum mi-aş fi dorit. Aș fi vrut mai multă concentrare si mai mare responsabilitate în ceea ce am făcut până acum. Nu este chiar simplu să integrezi jucătorii noi în trei săptămâni nici uman, nici tehnico-tactic. Din pacate nu am avut la dispoziție foarte mult timp pentru a pune lucrurile la punct și vremea a fost nefavorabilă din momentul în care am venit în țară insa idei de bază cred că s-au legat. Eu consider că ne-am întărit față de anul trecut pentru că am adus jucători care se mulează mai bine pe modelul de joc, a declarat Costel Enache.

 

Roman: “Avem prima sansa cu Juventus”

Având în vedere că jucăm acasa şi că suntem echipa mai bună zic că suntem favoriţi. Trebuie să luptăm pe teren, să fim foarte concentrați şi dacă facem lucrul acesta cu siguranţă o să avem câştig de cauză. Ei au schimbat mulți jucători, au un antrenor nou şi de aceea cred că vom ave un meci dificil însă trebuie să facem totul pentru a ne impune. Cu o victorie duminică şansele noastre de a ne califica în play-off cresc considerabil, a precizat mijlocasul Mihai Roman.

 

Conducerea FC-ului a fixat 20 de lei biletul

Incepand de joi (1 februarie) s-au pus in vanzare biletele pentru partida dintre FC Botosani si Juventus Bucuresti din cadrul etapei a 23-a a Ligii 1.

Pretul unui tichet este de 20 lei (intrare generala), iar casele de bilete de la stadion vor fi deschise joi intre 12:00 si 16:00, vineri intre 10:00 si 16:00, sambata intre 10:00 si 13:00 si duminica de la ora 10:00 pana la inceperea meciului

 

 


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.