Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web hidroizolatii tulcea / hidroizolatii cauciuc lichid realizare site web
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
Epilare cu ceara Iasi premium wordpress themes hormigon impreso madrid | case din lemn
editura gunivas
mobilier scolarcazare in bran
avocat suceava / medicina muncii bucuresti
/ realizare site web / Resine Epoxy Sud
 BASEBALL |25 poze: CS Ishido Botoșani luptă pentru titlul » 2 victorii și 1 înfrangere la Mecanex

 BASEBALL |25 poze: CS Ishido Botoșani luptă pentru titlul » 2 victorii și 1 înfrangere la Mecanex

Autor: George Pohoata - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 22 Mai 2016 | 2895 Vizualizari | Categorie: Baseball, Botosani, Sportivi, Sportul Botosanean

IMG_7760

CS Ishido Botosani e campioana en-titre

.

Vineri si sâmbata a avut loc la Botoșani al doilea turneu al Campionatului National de Baseball, unde au fost prezente patru echipe, printre care și formatia judetului, CS Ishido, antrenata de Bogdan Pîrvu.

Pe terenul de la Mecanex s-au luptat echipele: CS Ishido Botoșani, CS Atletico Alexandria, CS Leaders Călărasi și LPS-CSS Roman.
.

Lupta pentru locul 1, în acest sezon este una acerbă! Nu cred ca a mai fost așa niciodata în baseballul românesc, sa fie trei echipe cu șanse la titlu. Suntem noi, Roman și cei din Alexandria.

In prima zi a turneului, noi am avut un început mai greu, jucatorii n-au reușit să rămâna concentrati în meciul cu Roman, iar scorul a fost 11-2 pentru ei. În cel de-al doilea meci, cu echipa contra careia am câstigat noi campionatul anul trecut, Alexandria, ne-am mobilizat cu totii și am obtinut o victorie frumoasă cu 6-2. In cea de-a doua zi a turneului în cel de-al treilea meci am obtinut din nou o victorie in fata celor de la Călărasi cu 11-1.
.

——————————-

CS Ishido Botosani – LPS-CSS Roman…2-11
CS Ishido Botosani – CS Atletico Alexandria…6-2
CS Ishido Botosani – CS Leaders Calarasi…11-1

——————————-

.
A fost un turneu plăcut, un turneu care sper sa le fi plăcut jucătorilor și celor care au fost în tribune. Pe aceasta cale tin sa le multumesc ca au venit la meciuri și au facut o atmosfera frumoasa. Îi asteptăm si la anul cand vom mai organiza la Botosani din nou un turneu.

Sperăm că se va putea construi si un teren de baseball in viitorul apropiat, ar ridica mult numele Botosaniului pe harta Romaniei si nu numai, ci chiar la nivel international. Pentru noi acum va urma Cupa Romaniei care va fi organizata la Bucuresti în perioada 2-4 iunie, după care vom avea deplasarea în Spania la Campionatul European al Campioanelor din Sant Boi intre 20 si 26 iunie, unde vom avea 5 adversari.

Sa speram ca vom reusi o performanta pentru Botosani, pentru ca noi jucam pentru numele orasului si speram ca vom avea parte de sustinere mai multa ca pana acum, a declarat Eduard Pîrvu pentru Botosaneni.RO Magazin

 

IMG_7719IMG_7743
.

——————————-

CS Ishido Botosani: Bogdan Pirvu antrenor-jucator. Pîrvu Eduard, Pîrvu Beniamin, Sandu Claudiu, Timoce Călin, Lungu Sorin, Ilie Daniel, Paveliuc Serban, Florea Alin, Horodinschi Ionut, Aniței Gheorghe, Acatrinei Dorin.

——————————-

.

O absență importanta pentru echipa noastră

Astazi, ne-a lipsit Eduard Sinoschi,un jucator de care vom avea mare nevoie in viitor. Trebuie precizat ca in stafful nostru este si Loredana Asoltanei, care este fiica fostului nostru antrenor, Ioan Asoltanei, care a plecat dintre noi. Vom face însa tot posibilul sa il facem mandru, iar terenul de baseball,  care se va construi la Botosani vrem sa poarte numele său. Presedintele clubului nostru este Mihai Dretcanu, caruia ii multumim ca ne este aproape a precizat Eduard Pîrvu

.

Campioana se decide la turneul de la Roman

Campionatul e organizat cu trei turnee, acesta fiind turneul al doilea astfel ca mai avem unul de disputat in septembrie. Acolo se decide totul pentru ca suntem trei echipe, care avem cate 2 înfrangeri si restul victorii. Turneul se va organiza la Roman, a explicat Eduard Pîrvu.

 

 

CS Ishido la Campionatul National

CS Ishido Botosani - baseballBaseball la Botosani - Mecanex arenaIMG_7692IMG_7700 IMG_7690 IMG_7695 IMG_7699 IMG_7712 IMG_7713 IMG_7686 IMG_7722 IMG_7724 IMG_7741 IMG_7701CS Ishido Botosani

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.