Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
montaj tapet

montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina
 BASCHET |  Romina FILIP selectionata in Nationala Romaniei » Transfer la Phoenix Galati

 BASCHET | Romina FILIP selectionata in Nationala Romaniei » Transfer la Phoenix Galati

Autor: Calin Radulescu - Telefon redactie: 0723.33.42.53 | Data: 5 Septembrie 2013 | 823 Vizualizari | Categorie: Baschet, Sportul Botosanean

Romina Filip 6

Romina Filip (numarul 5 – in tricoul Romaniei)

.

Botosaneanca Romina Filip a fost convocat in premiera la nationala Romaniei de baschet, care urmeaza sa participe intre 5 si 16 septembrie la Jocurile Francofone, competitie ce disputa la Nisa (Franta).

In varsta de 24 de ani, Romina a stat mai bine de o luna de zile in cantonament la Tg. Jiu alaturi de echipa nationala, iar vineri urmeaza sa debuteze impotriva Senegalului.

Am avut o vara destul de plina! Am fost in cantonament cu echipa nationala la Tirgu Jiu de la inceputul lunii august (7 – 30 august) si ne-am pregatit pentru Jocurile Francofone, ce vor avea loc in perioada 5-16 septembrie in Franta, la Nisa. Acum, am ajuns la Bucuresti, iar pe 5 septembrie plecam catre Franta. Suntem un fel de Nationala de Tineret pentru ca la Jocurile Francofone exista o limita de varsta de 25 de ani. Sper sa facem o treaba buna si sa ne intoarcem cu o medalie acasa , a spus Romina Filip.

.

Romina Filip 4——————————————–

S-a transferat la Phoenix Galati.

Romina Filip (24 de ani, 1.75 m, fundas) a lasat in aceasta vara pe campioana CSM Targoviste pentru nou-promovata Phoenix Galati, echipa unde are garantat un loc de titulara.  “Phoenix Galati este oficial echipa la care voi evolua in sezonul urmator. Este o echipa nou promovata in divizia A si sper sa fac treaba buna impreuna cu colegele mele si antrenorul grec, Theodosios Paralikas. Nu pot sa va dau mai multe detalii pentru ca n-am ajuns inca la echipa“, a precizat Romina Filip

 

Romina Filip 31———————————————–

Grupa cu Senegal, Liban si Belgia

Naţionala de baschet feminin a României va debuta, vineri, la cea de-a şaptea ediţie a Jocurilor Francofone, de la Nisa, cu reprezentantiva Senegalului, în grupa C mai fiind repartizate echipa Libanului şi cea a Belgiei (Bruxelles)

Reprezentativa României este formată din 12 jucătoare, care sunt antrenate de Florin Nini şi Dan Fleşeriu.

Componenţa echipei tricolore este următoarea: Alina Chivu (23 ani, CSBT Alexandria), Alina Crăciun (20 ani, ICIM Arad), Gabriela Cursaru (21 ani, Olimpia Braşov), Flavia Ferenczi (22 ani, Universitatea Cluj), Romina Filip (24 ani, Phoenix Galaţi), Andra Ionescu (25 ani, Phoenix Galaţi), Gabriela Irimia (23 ani, Olimpia Braşov), Taisia Lungu (24 ani, CSM Sportul Studenţesc), Elisabeth Pavel (23 ani, Flying Foxes Viena), Andreea Pop (23 ani, Universitatea Cluj), Adelina Ştefan (22 ani, CSBT Alexandria) şi Adina Stoedin (22 ani, BCM Danzio Timişoara).

La startul turneului de baschet feminin din cadrul Jocurilor Francofone se vor afla 16 echipe naţionale din Europa, Africa şi America de Nord. Naţionala României a cucerit medalia de aur la ediţia precedentă, desfăşurată în Liban.

România va juca vineri cu Senegal, duminică în compania selecţionatei franceze Belgia-Bruxelles, iar luni, cu Liban. Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe preliminare se califică în sferturile de finală.

În grupa A joacă echipele Canada Quebec, Coasta de Fildeş, Camerun şi Polonia, în grupa B au fost repartizate Franţa, Congo, Tunisia şi Luxemburg, iar în grupa D, Mali, Egipt, Elveţia şi Mozambic.

.

.

Romina Filip 1Romina Filip 2

 .

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Comments are closed.


.