Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filmulete    |    Contact fotograf nunta
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti
gradinita sector 1
- hormigon impreso Alicante
- pahar carton
hotel iasi realizare site web
montaj tapet
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
avocat ploiesti
cazare pensiune Sinaia
beton amprentat
beton amprentat
dezmembrari microbuze iasi
videochat constanta

pelerinaj israel
pompe de caldura
avocat suceava Photo booth nunta Iasi
beton amprentat
tractari auto nadlac
 ATLETISM | Andreea ARSINE s-a calificat la OLIMPIADA » 1.35.47 e timpul pentru RIO

 ATLETISM | Andreea ARSINE s-a calificat la OLIMPIADA » 1.35.47 e timpul pentru RIO

Andreea Arsine - foto

Arsine (foto) este la prima participare -» din carieră la Jocurile Olimpice (JO 2016)

.

Atleta botosăneancă, Andreea Arsine, in vârsta de 26 de ani, a reușit sâmbătă după-amiază in Cehia, cea mai importanta performanță din carieră, calificându-se la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în proba de 20 km marș. 

Arsine a terminat cursa de la Podebrady cu timpul de 1 ora, 35 de minute și 47 de secunde, sub baremul impus de IAAF, pentru calificarea la Olimpiadă.
.

Aveam nevoie de o cursa internațională acreditată IAAF, pentru a mă califica la Olimpiada, de asta am mers în Cehia. Mă bucur că am reusit să confirm și să obtin un timp care mă califică la Jocurile Olimpice la proba mea, 20 kilometri marș.

Este un sentiment unic, știu doar cp munca și sacrificiile nu mai contează, că merită orice să ajungi să concurezi la Olimpiada, care e competiția supremă. Eu aici în Cehia am avut un singur scop să-mi fac timpul pentru Olimpiada, sincer înca nu știu nici pe ce loc am venit, dar o să se afișeze pe site, a declarat Andreea Arsine pentru BotosăneniRO.
.
.
Deși e botoșăneancă și traiește in București de câțiva ani, Andreea Arsine este legitimată la clubul CSU Galați, care a avut încredere în ea și a susținut-o financiar în ultimii doi ani de zile.

.

.

Arsine se poate! La sosirea in Cehia
.
Andreea Arsine in Cehia

.

.


...........................................................................................
pc reparatii 1
........................................................................................... Fortuna Sports - Promo banner


Mesaj BotosaneniRO - Sportul Botosanean

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia BotosaneniRO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.